About Us

Ik ben Tatyana Van Hedent. Welkom in mijn studio - TVH-studio!

 

Ik hield altijd al van naaien, al sinds mijn kindertijd. Toen mijn mama zwanger was, kocht zij voor het kraamgeld een bedje, een badje, een buggy en een naaimachine. Toen ik nog heel klein was speelde ik graag naast mijn mama als zij was aan het naaien, in het middelbaar startte ik zelf te naaien. Mijn serieuze naaistapjes zette ik in een atelier voor dameskleding. Ik werkte er 6 jaar, ik kon zelf patronen ontwerpen en moeilijke kledingstukken volledig afwerken. Maar mijn loopbaan draaide andere kant op. Ik studeerde boekhouding en werk als boekhoudster, maar mijn liefde voor naaien bleef sluimeren. Ik naaide veel voor mezelf en mijn zonen. Maar de korte broeken en basic shirtjes die van onder mijn naaimachine rolden, gaven mij al snel geen uitdaging meer. Dus begon ik lappenpoppen met mooie jurken te maken.

 

Ik besteedde veel tijd aan het zoeken naar stoffen en accessoires die bij elkaar pasten. Ik ken alle stoffenwinkels in de buurt, ik reisde tientallen kilometers rond om passende kleuren en materiaal te vinden. Online bestellen was niet ideaal. Stof werd verkocht in vrij grote stukken en bovendien klopte de stofkleur niet altijd met de kleur dat ik nodig heb. Het idee voor TVH-studio was geboren: een webshop waar je in enkele muisklikken alles kunt vinden wat je zoekt!

 

Naaien is mijn passie! Ik bruis van de ideeën! Naarmate ik mijn ideeën uitwerk, zal de winkel verder uitbreiden met nieuwe stoffen, fournituren en handgemaakt speelgoed. Mijn kennis en ervaring deel ik met jullie in tal van workshops. Kijk even rond op deze website, je zal zeker inspiratie opdoen! Maar weet dat als je eenmaal begint, je moeilijk kan stoppen!