Delivery Information

Delivery information maakt een deel van Terms & Conditions


5. Verzendkosten

 

De verzendkosten worden toegevoegd bij de afrekening van de bestelling en zijn afhankelijk van het gewicht van de goederen, het bedrag van de bestelling en het land waarnaar de bestelling wordt verzonden. Vanaf 70,00 euro (zeventig) wordt je bestelling gratis verzonden. Afhalen is altijd gratis. De klant kiest een verzendoptie bij plaatsing van de bestelling.

 

a. Voor verzendingen binnen België zijn volgende opties mogelijk:

 

1. kleine pakjes met maximum afmetingen van 230 mm x 350 mm x 30 mm en een maximum gewicht van 2 kg, kunnen als gewone brief verzonden worden tegen het tarief van Bpost. Alle risico’s zijn hierbij voor rekening van de koper.

 

2. alle goederen kunnen ongeacht het gewicht en de afmetingen verzonden worden met een tracknummer van Bpost, en dit tegen het tarief van Bpost. Alle risico’s zijn hierbij voor rekening van de transporteur.

 

b. Verzending buiten België is perfect mogelijk. Indien u hierover meer wil weten, stuur ons dan een e-mail voor extra informatie op hello@tvhstudio.be.8. Verzending

 

Na ontvangst van de betaling, wordt het pakje verstuurd. Alle enveloppen en pakjes worden verzonden via Bpost. De standaard verzenddagen zijn dinsdag en donderdag. Indien de verzenddag een feestdag is, dan wordt het pakje verzonden op de eerstvolgende werkdag.

 

9. Risico van verzending

 

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens de verzending via de transporteurs. Alle goederen worden met de grootste zorg verpakt, zodat het risico op beschadiging zo miniem mogelijk is.

 

10. Levering

 

De leveringstermijn is de standaard leveringstermijn van Bpost. De goederen worden verzonden naar het adres die bij de bestelling vermeld is. Een foutief doorgegeven leveringsadres is de verantwoordelijkheid van de koper en geeft aanleiding tot extra kosten ten laste van de koper.

De webshop is niet verantwoordelijk voor laattijdige leveringen die het gevolg zijn van stakingen, weersomstandigheden of drukke periodes bij de transporteurs.

Geen enkele vertraging in de levering kan aanleiding geven tot verbreking van de aankoop of de betaling van een schadevergoeding ten voordele van de koper, behoudens in geval van opzettelijke vertraging veroorzaakt door TVH studio.